Gelegenheden

Structurele catering

Structurele catering

Heeft u op structurele basis behoefte aan een leverancier voor maaltijden?

Wanneer u gedurende langere tijd vaker een catering wilt laten verzorgen kunt u ook bij ons terrecht. Wij begrijpen dat afwisseling, menukeuze en flexibiliteit belangrijk zijn en spelen daar graag op in.

Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen te inventariseren en een passend voorstel te maken. We stellen een offerte samen met verschillende combinaties en passend in de seizoenen. U krijgt nooit 2 keer hetzelfde buffet.

 

Wat kan ik van de buffeten verwachten?

Uiteraard maakt Kook en Ço alleen gebruik van de best geselecteerde producten en hechten wij veel waarde aan de versheid die bij u op tafel komt. Kook en Ço zorgt met speciale thermoboxen dat de gerechten volgens de HACCP u bereiken, Kook enÇo zet op de door u aangegeven plek het buffet op. Met chafing dishes zorgt Kook en Ço ervoor dat de warme gerechten ook nog warm zijn als u het buffet wil openen.
Alle benodigde materialen nemen we voor u mee. Aan het einde kunt u alles in kratten zetten en komen wij het vuile goed weer ophalen.

Wat zijn de prijzen voor de buffetten?

De prijs van een buffet is uiteraard helemaal afhankelijk van uw wensen. Als u over een langere periode meerdere buffetten bij ons afneemt zal de prijs uiteraard gunstiger zijn.

Ik wil graag op stucturele basis catering laten verzorgen?

Vul hier het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


 

 

 


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen